Poletna waldorfska glasbena šola

28. 8. 2017 do 31. 8. 2017 8:00 - 15:00

Letos bomo na Waldorfski šoli Ljubljana prvič organizirali poletno glasbeno šolo. Poletna waldorfska glasbena šola je namenjena učencem waldorfske glasbene šole, učencem waldorfske osnovne šole, waldorfske gimnazije ter zunanjim udeležencem od 2. razreda OŠ dalje, ki bi radi glasbeno ustvarjali, poglobili ali nadgradili svoje glasbeno znanje z učitelji, ki poučujejo po principih waldorfske pedagogike.

Vsebina poletne glasbene šole

Seminar za klavir  – mentorja: Ana Josimovska Cagnazzo in Antonio Cagnazzo

Seminar za kitaro – mentor: Jan Jarni

Seminar za violino in violo – mentorica: Tonka Pogačnik Pirnat

Seminar za saksofon – mentor: Žiga Fabbro

Seminar za trobila – mentor: Blaž Avbar

Seminar za flavto in kljunasto flavto – mentorica: Ditka Kobol

Seminar petja – mentorica: Anja Roger

Seminar za harmoniko – mentor: Marko Brdnik

Učenci nižjih razredov inštrumenta se lahko vpišejo tudi na pentatonično komorno ustvarjalnico pod vodstvom Ane Josimovske Cagnazzo, ali pa na Orffov orkester pod vodstvom Anje Roger.

Urnik

Poletna waldorfska glasbena šola bo predvidoma potekala med 8.00 in 15.00 po točno določenem urniku, ki ga vam bomo poslali ob zaključku prijav.

Cena in plačilni pogoji

Cena poletne šole vključno s prehrano znaša za učence oz. dijake zavoda Waldorfska šola Ljubljana 180 €, za zunanje udeležence 220 €. Drugi in vsak nadaljnji otrok iz iste družine ima 10% popust.

Prijave in dodatne informacije

Za prijavo in dodatne informacije se lahko obrnete na go. Moniko Černe, tel.: 01 434 55 70 ali na monika.cerne@waldorf.si.

© 2014-21 Zavod za razvoj waldorfskih šol in vrtcev Slovenije - zveza