Nagrada mladim za uspešno izveden projekt Connect Slovenija – Postani aktiven državljan sveta

Projekt Connect Slovenija – Postani aktiven državljan sveta (opis projekta), ki ga je v program Erasmus + prijavil in z mentorstvi mladim podprl Zavod RWŠV Slovenije – Zveza, je za aktivnost mladih pri njegovi prijavi, organizaciji in evalvaciji (projekt sta v Slovenijo pripeljali bivši dijakinji Waldorfske šole Ljubljana, Lea Trdan in Nives Trobentar Žagar ter ga, ob podpori skupine sovrstnikov ter mentorjev, tudi odlično vodili), prejel priznanje nacionalne agencije MOVIT ‘Ključ do participacije’. Kot so v obrazložitvi zapisali:

Programi EU na področju mladine vse bolj spodbujajo aktivno participacijo mladih v projektih od snovanja do evalvacije. Program Erasmus+ spodbuja organizacije, da ob načrtovanju projektov razmislijo, kako lahko projekt izpeljejo mladi in jih vključijo tako v pisanje prijavnice kot tudi v izvedbo in evalvacijo projekta.

Projekt Connect Slovenia je bil zasnovan od začetka do konca s strani mladih samih in na ta način okrepil tako mlade, ki so ga pripravili in ob tem spoznavali program Erasmus+: Mladi v akciji, kot tudi mlade iz vključenih organizacij. Poleg tega, da so projekt pripravili, izpeljali in evalvirali mladi sami, je imel projekt tudi izjemen vpliv na lokalno raven. Organizaciji priznanje izročamo z največjim veseljem in vsem sodelujočim čestitamo za njihovo predano in kakovostno delo ter izjemno izpeljan projekt.

Iskrene čestitke!

 

Izrazite mnenje

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

© 2014-21 Zavod za razvoj waldorfskih šol in vrtcev Slovenije - zveza