Susan Perrow: ‘Terapevtsko pripovedovanje zgodb: zgodbe poznajo pravo pot’

13. 4. 2018 do 14. 4. 2018 petek: 16.30, sobota: 9.00 - petek: 21:15, sobota: 18.00

Ob izidu slovenskega prevoda knjige Zdravilne zgodbe za vedenjske izzive, ki bo izšla konec marca, se v Slovenijo vrača svetovno znana pripovedovalka in pisateljica terapevtskih zgodb Susan Perrow.

Ob tej priložnosti bo imela v petek, 13. aprila 2018, ob 16.30 sklop predavanj, v soboto, 14. aprila 2018, pa bo vodila celodnevno nadaljevalno delavnico na temo ‘Terapevtsko pripovedovanje zgodb: zgodbe poznajo pravo pot’. Prevod v slovenščino je zagotovljen. Če želite, se lahko udeležite le sklopa petkovih predavanj.

 

O delavnici:

– zgodbe, ki budijo upanje, krepijo čustveno odpornost in pozitivne vrednote

– vodenje skozi proces ustvarjanja lastnih zgodb za različne travmatične izkušnje

– raziskovanje zdravilne moči metafore

 

O vodji delavnice:

Susan Perrow je avstralska pedagoginja in pisateljica, pripovedovalka terapevtskih zgodb in mednarodna predavateljica, ki je razvila umetnost terapevtskega pripovedovanja zgodb za otroke z vedenjskimi težavami in za otroke v težkih razmerah. Ima tridesetletne izkušnje s poučevanjem, izobraževanjem učiteljev, pripovedovanjem zgodb in izobraževanjem staršev ter štirinajstletne izkušnje z vodenjem delavnic za zdravstvene delavce – psihologe, terapevte, šolske svetovalne delavce, medicinske sestre in zdravnike. Je avtorica knjige ‘Zdravilne zgodbe za vedenjske izzive’, prevedene v številne jezike, ‘Therapeutic Storytelling: 101 Healing Stories for Children’ ter serije e-knjig ‘A Spoonful of Stories’. Več o njej in njenem delu na spletni strani www.waldorf.si.

 

Pomembne informacije:

Udeležba zgolj na sobotni delavnici ni mogoča. Predpriprava nanjo je sklop petkovih predavanj z naslovom ‘Zdravilna moč jezika zgodb’, na katerem število udeležencev ni omejeno.

Če želite, se lahko udeležite le sklopa petkovih predavanj.

Kot pripravo na delavnico vam bomo posredovali potrebne materiale, ki jih je gospa Perrow pripravila za vas.

Če se uvodne delavnice maja 2016 niste imeli priložnost udeležiti, je pogoj za udeležbo sobotne delavnice ta, da preberete teoretični del knjige Zdravilne zgodbe za vedenjske izzive, ki jo lahko naročite v predprodaji na tem e-naslovu ter na zalozba@waldorf.si, ko je knjiga do 3. 4. 2018, na voljo z 20% popustom tj. 19,90 EUR. V redni prodaji bo na voljo pri nas (naročila preko zalozba@waldorf.si) ter v vseh bolje založenih knjigarnah (cena: 24,90 EUR). Knjigo vam bomo, takoj po plačilu, poslali po pošti.

Prosimo vas, da na manca.biber@waldorf.si ali po pošti pošljete izpolnjeno prijavnico: Prijavnica na dvodnevno delavnico Susan Perrow_april 2018.

Kotizacija za dvodnevno udeležbo zanaša 75 € (DDV vključen), za sklop petkovih predavanj pa 35 € (DDV vključen). V kotizacijo so všteti material in prigrizki med odmori. Število mest je omejeno.

Za kakršnekoli dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na manca.biber@waldorf.si ter na tel. številki 01 434 55 77 (med delavniki, predvidoma od 9. do 16. ure).

 

 Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

 

 

© 2014-21 Zavod za razvoj waldorfskih šol in vrtcev Slovenije - zveza