Aktivnosti Godija Kellerja v Sloveniji

 

ŠOLA ZA STARŠE

Delo v šoli za starše, ki jo vodi Godi Keller, je zasnovano tako, da okrepi samopodobo in pogum med starši, poveča njihovo razumevanje otrokovega razvoja ter izboljša njihove sposobnosti opazovanja otroka. Več informacij na Godi Keller – šola za starše

 

 

UMETNOST POUČEVANJA – Predavanja in delavnice za učitelje in strokovne delavce – za vrtce, osnovne in srednje šole, gimnazije in druge organizacije

Godi Keller v svojih predavanjih z veliko modrosti, ki izvira iz izkušenj in iz srca, niza načine delovanja v razredu, in ti vodijo k temu, da so zadovoljni vsi – otroci, starši in učitelji.

Predavanja, ki jih lahko izberete/naročite:

1. Avtoriteta nekoč in danes. / Kdo so danes avtoritete? / Kako voditi otroke v današnjem času?

    Komu je namenjeno: učiteljem, staršem

2. Delo s »problematičnimi otroki«; Nasilje v šoli – kako se mu izogniti?!

    Komu je namenjeno: učiteljem

3. Kako poučevati, ob tem ne izgoreti in celo uživati?!

    Komu je namenjeno: učiteljem

4. Kako lahko šola zadovolji potrebe sodobnega otroštva?

    Komu je namenjeno: učiteljem

5. Izzivi modernega starševstva

    Komu je namenjeno: učiteljem, staršem

Poleg posameznega predavanja lahko naročite tudi celoten sklop predavanj, delavnice za učitelje – tema po dogovoru, individualne konzultacije za učitelje in ravnatelje, delavnice za mladostnike, predavanja za starše ter »Šolo za starše«.

 

 

Rezervacija termina in dodatne informacije: Manca Biber – preko elektronske pošte manca.biber@waldorf.si ali 051 304 406.


 

Reference:

SVIZ: Odgovornost delati s prihodnostjo

Cvetka Kernel (ravnateljica SLGŠ Postojna): Godi in njegova predavanja: enostavno, organsko: kot odmev spomina, ki v meni je in mi ga ponovno obuja – ja: to je prava pot, poznam jo! … in ob tem morje topline in razumevanja ovite v igriv humor. Otrok v meni se počuti varno z vedenjem, da se lahko udejanja …

Nataša Tič Ralijan (igralka) – večkratna udeleženka Šole za starše v Ljubljani: Godi: srčen, duhovit, nežugajoč, z veliko znanja iz različnih doktrin/vzgojnih sistemov, z veliko izkušenj, zgodb in uporabljajoč konkretne primere iz življenja … po tihem upajoč, da nas bo navdušil za raziskovanje, opazovanje, samoopazovanje, za lahkotnost v zavedajočem se odnosu z otrokom, v katerem bo veliko razumevanja in humorja … V Šoli za starše smo bili, ker imamo skupen cilj: izboljšanje kvalitete sobivanja. Hvala vsem, ki so ‚šolo‘ omogočili, (tudi sebi, da sem se je udeležila 🙂 ), in kdaj bo spet? (Ker skupaj gre lažje, je bolj ‚pisano‘ in ponavljanje je mati učenosti.)

Matej Simonič (podjetnik): Na Godijeva predavanja hodim že blizu deset let. Godi je fantastičen predavatelj, ki je prav res „S srcem v šoli“. Živi, kar predava. Vedno znova sem navdušen nad širino njegove percepcije, vedno zna vsak problem opazovati tudi iz zornih kotov, katerih jaz sam nikoli ne bi zaobjel. Po predavanjih sem vedno imel občutek, da znam na probleme okoli sebe gledati malo širše in bolj objektivno kot prej. Predavanja običajno temeljijo na zgodbah, ki si jih precej lažje zapomnimo, kot bi si jih, če bi predaval le suhoparno teorijo. Všeč mi je globina njegovih predavanj, ki se vedno prepleta z njegovo navihanostjo in humorjem, tako da nikoli ni dolgčas.

 

 

 

 

 

Izrazite mnenje

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

© 2014-21 Zavod za razvoj waldorfskih šol in vrtcev Slovenije - zveza